Oosterse bouillon met varkensreepjes

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de shiitake een uurtje in lauw water. Besprenkel het vlees met de sojasaus en laat 45 minuten in de koelkast marineren.
  • 2 Pel en snipper de ui. Schil de koolrabi en snij in staafjes. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Spoel de prei en snij in ringetjes. Spoel de peultjes en snij in reepjes. Giet de shiitake af en snij in reepjes.
  • 3 Fruit de ui in de olie. Doe er de gesneden groenten bij en schep enkele minuten om. Blus met de rijstwijn en de groentebouillon. Laat 5 minuten koken.
  • 4 Doe er de sojascheuten bij en laat nog 2 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel de soep over kommetjes en garneer met bieslook.

Oosterse bouillon met varkensreepjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept