Tagliatelle met peultjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de peultjes schoon en kook ze kort beetgaar in gezouten water. Giet ze af, spoel ze meteen onder koud water en laat ze uitlekken.
  • 2 Kook de pasta al dente in gezouten water.
  • 3 Pel en snipper de ui, fruit ze glazig in een klontje boter. Voeg er het citroensap en de geraspte schil aan toe en roer. Giet er de bouillon bij en laat 5 minuten zachtjes koken. Voeg er de room aan toe. Snij de kalkoenham in blokjes of reepjes en roer ze door de saus. Warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Doe de peultjes, de kervel en de uitgelekte pasta bij elkaar en meng met de saus. Verdeel over warme borden en serveer.

Tagliatelle met peultjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept