Curry van vis en zeevruchten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook en de gember. Pureer ze samen met de kokosmelk, de sesamolie, de sojasaus, het chilipoeder, het limoensap, de amandelen en de garnalenpasta in de keukenmachine. Roer de groentebouillon erdoor.
  • 2 Maak de lente-uitjes schoon en hak ze fijn. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Maak de peultjes schoon. Verhit de curry-kokosmelk in een wok of een pan. Voeg de erwten, de peultjes, de wortelen en de lenteuitjes toe en breng kort aan de kook. Draai het vuur lager en laat nog 5 minuten zachtjes koken.
  • 3 Snij de visfilets in mooie stukken. Schep ze met de scampi’s door de saus en laat nog 4 minuten sudderen. Breng op smaak met vissaus. Verdeel de curry over warme kommen en werk naar smaak af met basilicum. Lekker met witte rijst.

Curry van vis en zeevruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept