1 Verwarm de oven voor op 220°C. Klop de eieren met de suiker in een keukenrobot gedurende 10 minuten tot een schuimig wit beslag; alle suikerkorrels moeten opgelost zijn.
2 Zeef de bloem en meng ze met het eimengsel. Giet het beslag in een met bakpapier beklede springvorm en zet 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
3 Laat de taart in de vorm afkoelen en ontvorm ze. Snij ze horizontaal in twee gelijke helften en besprenkel de snijvlakken met de likeur.
4 Smelt de chocolade met de melk in de microgolfoven of au bainmarie tot een vloeibare crème. Klop de eiwitten met een mespunt zout tot sneeuw. Klop de room samen met de poedersuiker stijf. Meng voorzichtig met de gesmolten chocolade, spatel er dan het eiwitschuim door. Laat mimimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
5 Maak de aardbeien schoon, verwijder het kroontje en halveer de helft van de vruchtjes. Snij de rest in stukjes. Verdeel 1/3de van de chocolademousse over de onderste biscuithelft. Leg daarop de stukjes aardbei. Leg er de tweede biscuithelft bovenop met nog 1/3de van de chocolademousse. Spatel de rest van de chocolademousse gelijkmatig over de buitenkant van de taart. Versier met de halve aardbeien. Zet de taart nog minimaal 1 uur in de koelkast.
Biscuittaart met witte chocolade en aardbeien is een recept van Libelle Lekker