Vissoep met graantjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de vis in stukken. Snipper de ui. Snij de wortelen in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
  • 2 Fruit de ui in de olie. Doe er de wortelen, broccoli en lente-ui bij en roerbak even. Blus met de visfond en breng aan de kook.
  • 3 Zet het vuur zachter en doe er de vis bij. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pocheren.
  • 4 Kook ondertussen de graantjes 10 minuten in gezouten water.
  • 5 Doe de room bij de soep en breng op smaak met peper en zout. Bind de soep met het maïszetmeel, opgelost in een beetje water. Serveer met de graantjes. Garneer met de bladpeterselie

Vissoep met graantjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiareepjes met cashewnoten en graantjes
0 min
Bekijk recept
Zuiderse Groentemix
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Zuiderse Groentemix
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept