1 Kneed de bloem met de boter, de eidooiers, 1 à 2 eetlepels koud water en een snuifje zout tot een soepel deeg. Zet 30 minuten in de koelkast.
2 Snij of breek het broodje in stukjes en week ze in de melk. Snipper de ui en de knoflook, rasp de citroenschil.
3 Verwarm de oven voor op 200° C.
4 Meng het gehakt met de ui, de knoflook, het uitgeknepen brood, de room, de geraspte citroenschil en de sherry. Kruid pittig met peper, zout en cayennepeper.
5 Verdeel het deeg in 6 porties. Rol ze uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek uit elke portie een cirkel van 12 cm voor de bodem van de pasteivormpjes en een kleinere cirkel voor het deksel. Bekleed de vormpjes met bakpapier en bedek met de deegbodems. Schep er de vulling in en strijk glad. Dek af met een kleiner vel deeg en druk de randen lichtjes aan. Maak in het midden een gaatje zodat de stoom kan ontsnappen. Bestrijk de pasteitjes met losgeklopt ei. Bak ze in 35 tot 40 minuten goudgeel en gaar. Serveer warm.