Thaise vispapillot

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Snij de wortel, paprika en venkel in blokjes, de ui in ringen. Snipper de helft van de koriander en meng met de groenteblokjes en de sojascheuten.
  • 2 Rasp de limoenschil en meng die met de wijn, de kokosmelk, de room en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de groenten over 4 vellen aluminiumfolie. Snij het citroengras overlangs in vieren en prik aan elk een stuk vis. Verdeel de spiesjes en schelpen over de groenten. Kruid met peper en zout.
  • 4 Vouw de folie wat omhoog, zodat een kommetje ontstaat. Schenk er wat marinade in en bestrooi met korianderblaadjes en het chilipepertje. Vouw dicht en leg 12 tot 16 minuten op de grill.

Thaise vispapillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met aardappel in de schil
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met mosseltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept