Zeeduivel zoetzuur

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de augurken in plakjes. Snipper de dille en de bieslook.
  • 2 Bestrijk de vis met olijfolie, kruid met peper en zout. Schroei de filets kort rondom aan.
  • 3 Leg elke visfilet op een vel aluminium. Verdeel er de augurken over. Lepel er de honing en de witte wijn bij. Bestrooi met de tuinkruiden en eventueel met een beetje extra peper en zout.
  • 4 Vouw de papillotten dicht en zet ze 20 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. Je kan ze ook op de barbecue garen.

Zeeduivel zoetzuur is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept