Gevulde komkommer met geitenkaas

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de geitenkaas glad in de keukenmachine. Voeg de olijfolie toe, kruid met peper en vermeng. Spoel en schil de komkommer, bewaar lange slierten schil voor de afwerking. Verwijder de uiteinden van de komkommer en snij hem in plakken van 4 tot 5 cm dik. Hol met een meloenlepeltje de stukken uit tot op 1 cm van de buitenkant.
  • 2 Zet de  komkommerstukjes rechtop op een schaal.
  • 3 Doe de geitenkaas in een spuitzak en vul er de komkommers mee. Versier met sliertjes komkommerschil, kort geblancheerd in kokend water. Werk af met rode lompviseitjes en bieslook.

Gevulde komkommer met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept