Aardappelsalade met verse kruiden

8
35 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ongeschilde aardappelen in gezouten water of stoom ze gaar. Maak de mosterdvinaigrette: meng de azijn, de peper, het zout en de mosterd in een kom. Voeg de olijfolie toe. Doe de sjalotten, de peterselie, het bieslook en de dille erbij. Zet even apart.
  • 2 Giet de aardappelen af en snij ze in vieren. Schep de nog warme aardappelen in een kom en voeg de vinaigrette toe. Roer goed. Zet koel weg of serveer meteen.
  • 3 Verdeel de aardappelsalade over de borden. Garneer met bieslook en dille.

Aardappelsalade met verse kruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept