1 Kook de peultjes beetgaar in gezouten water. Laat schrikken in koud water, en uitlekken.
2 Spoel het citroengras, verwijder boven- en onderkant en hak de stengels fijn. Schil en rasp de gemberwortel. Stamp citroengras, gember, sjalot, knoflook en pepertje samen fijn in de vijzel (of hak ze met de keukenrobot).
3 Snij de biefstuk in dunne plakjes. Vermeng met de sojasaus.
4 Kook de noedels gaar in ruim water. Giet af, laat schrikken onder koud water, en uitlekken.
5 Verhit 2 el olie in een wok of koekenpan. Roerbak de noedels 1 minuut. Schep uit de wokj. Roerbak de biefstuk 1 minuut. Doe er de kruidenmix bij. Roerbak weer 1 minuut.
6 Doe er de peultjes bij. Schep goed om en laat 1 minuut doorwarmen. Vermeng met de gebakken noedels en kruid naar smaak met peper.
7 Schep weer goed om. Laat even doorwarmen en dien op.
Biefstuk met pikante noedels is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing