Biefstuk met pikante noedels

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de peultjes beetgaar in gezouten water. Laat schrikken in koud water, en uitlekken.
  • 2 Spoel het citroengras, verwijder boven- en onderkant en hak de stengels fijn. Schil en rasp de gemberwortel. Stamp citroengras, gember, sjalot, knoflook en pepertje samen fijn in de vijzel (of hak ze met de keukenrobot).
  • 3 Snij de biefstuk in dunne plakjes. Vermeng met de sojasaus.
  • 4 Kook de noedels gaar in ruim water. Giet af, laat schrikken onder koud water, en uitlekken.
  • 5 Verhit 2 el olie in een wok of koekenpan. Roerbak de noedels 1 minuut. Schep uit de wokj. Roerbak de biefstuk 1 minuut. Doe er de kruidenmix bij. Roerbak weer 1 minuut.
  • 6 Doe er de peultjes bij. Schep goed om en laat 1 minuut doorwarmen. Vermeng met de gebakken noedels en kruid naar smaak met peper.
  • 7 Schep weer goed om. Laat even doorwarmen en dien op.

Biefstuk met pikante noedels is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept