Gegrilde tongschar met asperges en vierge van tomaat

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook.
  • 2 Snipper de sjalot fijn.
  • 3 Snij de bovenkant van de tomaten kruisvormig in en leg ze 15 seconden in kokendheet water. Dompel ze meteen even onder in ijskoud water.
  • 4 Verwijder het velletje van de tomaat, verwijder vocht en pitjes en snij ze in blokjes.
  • 5 Kruid de tomaat en meng met de sjalot, balsamico en olijfolie.
  • 6 Schil de asperges en kook ze gaar. Halveer ze in de lengte.
  • 7 Snij de vis in reepjes van 1 cm dik en gril ze aan één kant in een grillpan. Ze moeten lauwwarm en nog half rauw zijn.
  • 8 Beleg elk bord met 7 halve asperges. Leg er de gegrilde visreepjes op en werk af met de vierge van tomaat.

Gegrilde tongschar met asperges en vierge van tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept