Asperges met kokos-zalmsalsa

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de verse zalm (zonder vel) in dikke reepjes.
  • 2 Snij de sjalotjes, radijsjes, koriander, bieslook en chilipeper fijn. Meng ze met het zout, olijfolie, citroensap en kokosmelk.
  • 3 Roer de zalmreepjes door de marinade en laat 2 uur staan.
  • 4 Schil de asperges en kook ze gaar. Laat ze uitlekken.
  • 5 Schik ze op een bord en lepel er de salsa over. Versier met een takje koriander.

Asperges met kokos-zalmsalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

zalmsalsa en groentenwraps
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept