Zoek
Asperges met kokos-zalmsalsa
4
120 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 asperges
1 zalmfilet (400 g)
2 sjalotten (fijngehakt)
8 radijzen (in fijne stukjes)
0.5 bundel verse koriander (fijngehakt)
0.25 bundel bieslook (fijngehakt)
3 el rode chilipeper (zonder zaadjes, fijngehakt)
1 blikje kokosmelk (40 cl)
3 el olijfolie
0.5 citroen (sap van)
0.5 el zout
Bereiding
1
Snij de verse zalm (zonder vel) in dikke reepjes.
2
Snij de sjalotjes, radijsjes, koriander, bieslook en chilipeper fijn. Meng ze met het zout, olijfolie, citroensap en kokosmelk.
3
Roer de zalmreepjes door de marinade en laat 2 uur staan.
4
Schil de asperges en kook ze gaar. Laat ze uitlekken.
5
Schik ze op een bord en lepel er de salsa over. Versier met een takje koriander.
Asperges met kokos-zalmsalsa is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
zalmsalsa en groentenwraps
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept