Chocomousse met bier en sinaas

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room half op. Verwarm het bier tot tegen het kookpunt en neem van het vuur af. Roer er de chocolade door tot die gesmolten is.
  • 2 Doe het mengsel bij de room en verdeel over glaasjes. Zet minstens 4 uur in de koelkast.
  • 3 Pel de sinaasappels en snij ze in partjes. Bak ze kort in een pan met een beetje boter en bestrooi ze met suiker naar smaak. Schenk er een scheutje likeur over en flambeer.
  • 4 Serveer de chocolademousse met de gebakken sinaasappelpartjes.

Chocomousse met bier en sinaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Strawberry Crush mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-sinaas-appelcakjes
120 min Gebak
Bekijk recept
Sinaas-chocoladetaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocomousse taart
0 min
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Witte Chocomousse
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept