Zeewolf met aardappelkorst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar (ze mogen niet uit elkaar vallen). Laat ze even afkoelen en snij ze in flinterdunne plakjes.
  • 2 Schil de komkommers, snij ze overlangs doormidden en verwijder de zaadjes. Snij verder in plakjes. Stoof ze beetgaar in olijfolie. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er de room, de zure room en de dille door. Kruid met zout en chilipoeder.
  • 3 Pocheer de visfilets in de bouillon. Laat ze uitlekken en schik ze in een ovenschaal. Bedek ze met de aardappelen en leg daarop klontjes boter. Bestrooi met gruyère en zet enkele minuten onder de grill.
  • 4 Verdeel de komkommer over de borden en leg er de vis op. Garneer met een plukje dille.

Zeewolf met aardappelkorst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletten met aardappelkorst
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in een aardappelkorst met doperwtenpuree
30 min-
Bekijk recept
Shepherd's Pie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept