Roodbaars in waterkerssaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het sjalotje en de selder fijn.
  • 2 Spoel de vis en dep droog.
  • 3 Kook de waterkers in gezouten water, giet af, spoel met koud water, maal fijn, zeef, en bewaar koel.
  • 4 Laat de sjalot en selderij uitzweten in boter, voeg de witte wijn en het glaasje jenever toe en laat inkoken. Voeg de visfumet en de room toe.
  • 5 Kruid de vis en stoom gaar. Leg op verwarmde borden.
  • 6 Werk de witte wijnsaus verder af met de waterkers en giet over de vis.

Roodbaars in waterkerssaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne rigate met gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met waterkerssaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met romige waterkerssaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept