Gegrilde roodbaars met mosterdsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de citroen in schijfjes.
  • 2 Verwarm de grill.
  • 3 Was de vis onder stromend water en dep vervolgens droog. Strijk in met mosterd en vers gemalen peper, laat even rusten en bestrijk met gesmolten boter. Smeer het rooster in met olie en gril de filets 5 minuten aan elke zijde.
  • 4 Maak een roux, giet er de melk bij en voeg de in azijn losgeroerde mosterd toe. Kruid eventueel bij en werk verder af met de kappertjes.
  • 5 Garneer de vis met citroenschijfjes.

Gegrilde roodbaars met mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept