2 Rol de tongscharfilets op, velzijde naar binnen en van kop naar staart, ze blijven dan vanzelf opgerold.
3 Schik de tongscharrolletjes in een beboterde magnetronschaal, breng op smaak met zout, bestrooi met de groene peperbolletjes, overgiet met drievierde van de room, dek af en laat twee minuten garen bij 850 W.
4 Haal de tongscharrolletjes uit de schaal en hou warm. Kook het pocheervocht in en bind van het vuur de saus met klontjes koude roomboter.
5 Breng het witloof op smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroensap. Leg in een beboterde magnetronschaal en verhit drie minuten afgedekt bij 850 W. Laat daarna goed uitlekken.
6 Klop de eieren los met de resterende room en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Vul beboterde schaaltjes met het gestoofde witloof en giet hierop het eiermengsel. Verhit de witloofflan zeven minuten bij 500 W.
7 Stort de witloofflan op het midden van een warm bord, schik de tongscharrolletjes er rond en lepel de saus erover. Versier met paprikapoeder en gehakt bieslook.
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan is een recept van Libelle Lekker