Zoete vruchtenomelet

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het fruit schoon en laat goed uitlekken.
  • 2 Kluts de eieren met de room en de griessuiker.
  • 3 Verhit de boter in een pan met antikleeflaag en giet de eierstruif erin.
  • 4 Laat kort stollen en verdeel er de vruchten over.
  • 5 Laat bakken en bestuif net voor het serveren met poedersuiker.
  • 6 Klap de omelet dubbel en laat uit de pan glijden. Serveer onmiddellijk.
  • 7 In plaats van aardbeien en rode bessen kunnen ook andere seizoenvruchten worden gebruikt (kersen, perziken, pruimen,...).

Zoete vruchtenomelet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtenomelet
0-10 min -
Bekijk recept
Zoete vruchtenomelet
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept