Frambozenbavarois

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Pureer de frambozen pureren en haal ze daarna door een fijne zeef . Meng de frambozenpuree met de suiker en het citroensap.
  • 2 Knijp de gelatine uit, los op in een weinig heet water en voeg bij de frambozen. Klop de room stijf en meng met de frambozenmoes. Breng alles in een met olie ingesmeerde vorm en laaten opstijven. Ontvorm de bavarois en versier met frambozen en een muntblaadje.

Frambozenbavarois is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarber-frambozenbavarois met citroen
0 min
Bekijk recept
Tuttifrutti met gestreepte jocondebiscuit
140 min
Bekijk recept

Rabarber-frambozenbavarois met citroen
0 min
Bekijk recept
Tuttifrutti met gestreepte jocondebiscuit
140 min
Bekijk recept