Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de ramenas.
  • 2 Hak de kruiden fijn.
  • 3 Kook de pasta in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, hou even onder de koude kraan en besprenkel met nog wat olijfolie.
  • 4 Meng de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden.
  • 5 Schik de pasta in het midden van een bord.
  • 6 Vorm met de ham roosjes en leg deze op de pasta.
  • 7 Omring met de mosterdvinaigrette en bestrooi met de geraspte rammenas.

Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oestertempura, gemarineerde groenten en mayonaisepunt met hoisinsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure rammenas met worst
210 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept