1 Verwarm de oven voor op 240° C. Kook de rijst gaar.
2 Pel en snipper de uien. Snij de tomaten in blokjes. Snij de mozza - rella in plakjes. Snij de aubergine overlangs in dunne plakken en bak ze in olijfolie.
3 Beleg de kipfilets met een plak aubergine, en daarop mozzarella en een takje rozemarijn. Rol op en zet vast met een prikkertje.
4 Fruit de ui in olijfolie. Doe er de tomaten bij en fruit even mee. Blus met de wijn en laat 5 minuten zachtjes koken. Kruid met peper en zout.
5 Doe de tomatensaus in een ovenschaal en leg er de kip bij. Zet 20 minuten in de oven, maar draai halverwege de gaartijd om.
Gevulde kip met rijst en kerstomaten is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen