Fazant met druiven

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de fazant mooi bruin in de pan, kruid met peper en zout en laat onder gesloten deksel gedurende ongeveer 1 uur zachtjes verderstoven.
  • 2 Neem de gebakken fazant uit de pan en hou warm. Ontvet het braadbaksel, voeg de witte wijn bij, alsook de room en het sap van de druiven.
  • 3 Laat zachtjes inkoken tot op de gewenste dikte. Voeg vervolgens de ontpitte druiven bij.
  • 4 Leg de fazant op een diepe schaal en overgiet met de saus. Serveer met aardappelkroketten.
  • 5 De saus krijgt meer glans als er zachte boterklontjes door gewerkt worden.

Fazant met druiven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept