Kruidige aardappel

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Borstel de aardappelen schoon.
  • 3 Pers de citroen.
  • 4 Kook de aardappelen gedurende 15 minuten koken.
  • 5 Wikkel in aluminiumfolie met een klontje boter en zet nog 10 minuten in de oven of op de barbecue.
  • 6 Meng de verse kaas met de yoghurt en breng op smaak met peper en zout, cayennepeper en citroensap. Roer er de vers afgeknipte tuinkers door en schep de saus over de aardappelen.
  • 7 Vouw de folie open en snij de aardappel kruiselings in. Klap de schil naar buiten toe en vul op met de saus of vulling.

Kruidige aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept