Koolvis met mosterdkorst en bietjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120° C.
  • 2 Schil de aardappelen en rasp ze grof. Spoel ze en laat ze uitlekken in een vergiet.
  • 3 Snipper de lente-uitjes. Bak ze samen met de aardappelen goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er de mierikswortelpasta en de mosterd door.
  • 4 Kruid de vis met peper en zout. Leg hem samen met de aardappelen in een beboterde ovenschaal. Schenk er de wijn bij. Zet 30 tot 40 minuten in de oven.
  • 5 Snij de bieten in plakjes. Pel en snipper de ui, meng hem met de bietjes. Schep er de olie en ciderazijn door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Serveer de vis met de bietensalade en garneer met een plukje dille.

Koolvis met mosterdkorst en bietjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept