Groene kokoscurry met skrei, langoustines en asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de visfilets, dep ze goed droog en snij ze in stukken. Halveer de langoustinestaarten en verwijder het darmkanaal. Maak de asperges schoon en snij ze schuin in stukken van ± 3 cm.
  • 2 Pel en snipper de knoflookteentjes. Stoof ze met de gember, de kurkuma en de currypasta aan in een scheutje olie. Blus met de bouillon en breng aan de kook.
  • 3 Voeg de kokosmelk en de asperges toe en laat nog 5 minuten sudderen. Doe er dan de skrei en de langoustines bij, laat op heel zacht vuur 5 tot 6 minuten verder garen. Breng op smaak met vissaus en cayennepeper en verdeel de curry over warme kommetjes. Lekker met witte rijst.

Groene kokoscurry met skrei, langoustines en asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept