Skrei met mosterdsaus en peterselie-aardappelen

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 25 minuten in gezouten water.
  • 2 Breng ½ liter water aan de kook met 100 ml witte wijn. Draai het vuur lager en pocheer de visfilets 12 tot 15 minuten.
  • 3 Smelt, voor de saus, 1 el boter in een pannetje en roer er de bloem door. Giet er de rest van de wijn bij en laat even inkoken. Voeg de room en de visbouillon toe en laat 10 minuten zachtjes koken, roer af en toe. Breng op smaak met mosterd, Noilly Prat en een snuifje zout.
  • 4 Giet de aardappelen af en laat ze even opdrogen. Wentel ze in gesmolten boter, bestrooi met peterselie en wat zout. Verdeel de aardappelen en de vis over warme borden en lepel er wat saus bij.

Skrei met mosterdsaus en peterselie-aardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot met skrei en groentjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept