Wok van scampi's met ananas en gember

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananassen, halveer ze en snij ze in plakken. Schil de gember en hak ’m fijn.
  • 2 Verwarm de sesamolie in een wok en bak de ananas 3 minuten op hoog vuur. Voeg dan de garnalen en de gember toe, kruid met peper (geen zout), overgiet met sojasaus en bestrooi met de suiker. Roerbak 5 minuten, tot alles lichtjes gekaramelliseerd is.
  • 3 Bestrooi met de bieslook en serveer meteen.

Wok van scampi's met ananas en gember is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept