1 Spoel alle groenten. Schraap de wortelen en de daikon. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten. Snij met een mandoline de wortelen, komkommer, daikon, paprika en spitskool in fijne plakjes en linten. Schep goed door elkaar. Halveer de kerstomaten en voeg toe. Spoel de daikonscheuten en hak alle kruiden grof. Doe samen met de scheuten bij de salade en schep goed door elkaar.
2 Meng voor de saladevinaigrette 100 ml limoensap, witte wijnazijn, 25 ml vissaus, suikersiroop, sesamolie, olijfolie en mix. Breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en 1 kl chilivlokken. Lepel de vinaigrette door de salade.
3 Snipper de sjalotten en de koriander fijn. Verhit een grillpan. Kruid de entrecote met peper en zout en gril aan beide kanten tot het vlees de gewenste gaarheid heeft. Snij het vlees in reepjes.
4 Meng voor de vinaigrette 3 el limoensap, 3 el vissaus, 2 el witte suiker en 1 kl pilipili en mix.
5 Serveer de salade met enkele reepjes entrecote. Werk af met de sjalotjes, de vinaigrette voor het vlees, de gefrituurde wilde rijst en enkele daikon-linten.