Macaroni met bloemkool en broccoli

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Verdeel de broccoli en bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Giet af en spoel onder ijskoud water.
  • 3 Kook de macaroni beetgaar. Giet af en meng met de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Meng de yoghurt met de room, de eieren, de kaas en het paprikapoeder. Kruid met peper (en eventueel zout).
  • 5 Beboter een ovenschaal. Schep er de pasta en de groenten in. Lepel er de kaassaus over. Zet 25 minuten in de oven, tot er een mooi goudgeel korstje op zit.
  • 6 Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze voor het serveren over de macaroni.

Macaroni met bloemkool en broccoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept