Blini's met ham en vijgen

24
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de vijgen en laat ze twee uur in de cognac weken.
  • 2 Warm de blini's kort op in een koekenpan of in de microgolfoven. Schep op elk pannenkoekje een halve koffielepel mascarpone.
  • 3 Wikkel de gehalveerde vijgen in een reepje prosciutto. Kruid met grof zeezout en een draai van de pepermolen. Beleg de blini's ermee. Garneer met een takje dille en serveer.

Blini's met ham en vijgen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept