2 Begin met het konfijten. Snij de citroen in flinterdunne plakjes. Doe ze in een pannetje, samen met de suiker en de citroensiroop. Breng aan de kook en laat zachtjes indikken. Laat de plakjes citroen afkoelen in de siroop en vervolgens uitlekken op een rooster.
3 Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig. Klop er de yoghurt, de lauwe gesmolten boter, de bloem en de geraspte citroenschil door. Meng er ten slotte het maanzaad door.
4 Beboter een ringvorm en giet er het beslag in. Zet 35 minuten in de oven. Laat even afkoelen alvorens te ontvormen.
5 Meng het halve eiwit met de poedersuiker en 1 kl citroensap. Klop goed los en klop er nog 1 à 2 el poedersuiker door, tot het glazuur dik en glanzend is. Giet over de citroenkrans en laat opstijven. Werk af met plakjes geconfijte citroen en munt.