Aardappel-truffelsoep

8
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Pel de knoflook. Pel en snipper de uien.
  • 2 Doe de aardappelen in een pan en voeg er water aan toe tot ze onderstaan. Doe er de bouillonblokjes bij, de uisnippers, de hele teentjes knoflook en de rozemarijnnaaldjes. Laat gaarkoken in ongeveer 20 minuten.
  • 3 Mix de soep en doe er de room bij. Roer er de geraspte parmezaan door en laat goed doorwarmen.
  • 4 Verdeel de soep over kommetjes en werk af met een paar druppeltjes truffelolie en een plukje dille.

Aardappel-truffelsoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krachtige knolselderij-truffelsoep
25 min-
Bekijk recept
Aardappel truffelsoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-truffelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Truffelsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept