Rosbief met cashewnoten

8
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij het vlees in reepjes van 0,5 cm dik en ongeveer 3 tot 4 cm lang. Vermeng het vlees met een derde van het zetmeel. Snij de lenteuitjes in ringetjes van 2 tot 3 cm lang. Pel de teentjes knoflook en pers ze.
  • 2 Verhit olie in de wok en roerbak het vlees 3 minuten op een hoog vuur. Haal het vlees uit de pan en verwarm weer enkele eetlepels in de wok. Roerbak de lente-uitjes met de knoflook en gember kort op een hoog vuur. Voeg er de cashewnoten aan toe en wok nog een minuutje.
  • 3 Doe er dan de rosbiefreepjes, het vijfkruidenpoeder en de soja- en oestersaus bij. Roer de rest van het zetmeel los met wat water, doe het in de pan en laat even pruttelen.
  • 4 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druppel voor het serveren nog wat sesamolie over de rosbiefreepjes en serveer met de rijst.

Rosbief met cashewnoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept