Wilde oesters met Vlaamse wijnvinaigrette

8
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de seizoensgroenten in blokjes en snipper de ui. Pel de tomaat en snij hem in blokjes. Hak een halve el citroenmelisse en bieslook.
  • 2 Leg de oesters in het pannetje en pocheer ze 1 minuut. Schep ze eruit en laat ze uitlekken op een keukenhanddoek.
  • 3 Blancheer de blokjes groente en de uisnippers in het oesterkookvocht.
  • 4 Laat het kookvocht dan tot 1/3 inkoken. Meet 1 dl af en laat dit apart afkoelen. Los in de rest de geweekte en uitgeknepen gelatineblaadjes op en breng op smaak met het citroensap. Giet in een ondiep schaaltje en laat 3 uur opstijven in de koelkast.

Wilde oesters met Vlaamse wijnvinaigrette is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met asperges, eendenlever en wijnvinaigrette
0 min
Bekijk recept
Salade met asperges, eendenlever en wijnvinaigrette
Bekijk recept
Kabeljauw Met Mosselen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept