Champignonsoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het eekhoorntjesbrood 20 minuten in 1/4 liter koud water. Snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Stoof in de boter, samen met de ui en de knoflook.
  • 2 Doe er het eekhoorntjesbrood en het weekwater bij. Breng aan de kook en laat 20 minuten zacht sudderen.
  • 3 Mix de soep en zeef eventueel. Roer er de room door. Breng op smaak en bestrooi met peterselie. Serveer met een boterham met knolseldersalade en ham.

Champignonsoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept