Duifjes in papillot

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotjes. Wrijf de champignons zonder water schoon, snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de duifjes langs de borstkant open, snijd met een scherp mes voorzichtig het borstbeen los en neem het weg. 
  • 2 Braad de duifjes snel aan alle kanten aan in de boter en de olie. Vermeng de champignons, de sjalotsnippers en de peterselie. Verdeel het mengsel over vier grote vellen aluminiumfolie. 
  • 3 Leg er de duifjes bij en kruid ze met peper en zout. Sluit de papillotten en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200° C. Lekker met doperwtjes en nieuwe aardappeltjes. 

Duifjes in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept