Tagliatelle met tuinbonen en gekonfijte tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalot fijn. Rooster de pijnboombitten. Schaaf de parmezaan.
  • 2 Blancheer de tuinbonen in kokend water, giet af en laat schrikken onder koud water.
  • 3 Stoof het sjalotje aan in wat olijfolie. Doe er de tuinbonen bij en stoof ze even aan. Voeg er de tomaatjes aan toe en verwarm ze even mee. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 5 Roer het tuinbonenmengsel door de pasta. Verdeel over de borden.
  • 6 Werk de borden af met rucola, bestrooi met pijnboompitten en wat parmezaan. Geef een flinke draai van de pepermolen en serveer meteen.

Tagliatelle met tuinbonen en gekonfijte tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept