Fettucini met olijven en kruiden

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de bladpeterselie, basilicum en bieslook fijn. Snij de knoflook fijn en de mozzarella in plakken. 
  • 2 Verwarm 1 dl olijfolie op zacht vuur. Doe er de knoflook bij en laat ’m zijn smaak afgeven,zonder te kleuren. Voeg er dan de gehakte kruiden en wat zout aan toe en haal de pan meteen van het vuur.
  • 3 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar een beetje van het kookvocht. Meng de pasta met de helft van de kruidenolie en de helft van de olijfjes. Doe er eventueel een beetje van het kookvocht bij. Verdeel over de borden.
  • 4 Verdeel de rest van de kruidenolie en de olijfjes over de borden en werk af met een paar plakjes buffelmozzarella. Geef nog een flinke draai van de pepermolen en serveer.

Fettucini met olijven en kruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Fettucini met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Met Ansjovisroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Van Zeewolf
20-30 min -
Bekijk recept