Koude taglierini met zalm en courgette

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de courgettes in blokjes. Snij de bieslook fijn. 
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng met een beetje kookvocht en 1 el olijfolie en laat afkoelen.
  • 3 Verwarm een scheut olijfolie in een pan en roerbak de blokjes courgette tot ze glazig zijn. Kruid met peper en zout. Meng de helft van de blokjes courgette door de koude pasta.
  • 4 Verdeel de pasta over vier borden en doe er de rest van de courgette en de plakjes zalm bij.
  • 5 Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel ze over de borden.
  • 6 Werk af met een scheutje olijfolie, een beetje bieslook en wat viseitjes. Geef een draai van de pepermolen en serveer meteen.

Koude taglierini met zalm en courgette is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept