Geflambeerde banaan

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sinaasappelschil in fijne reepjes. 
  • 2 Verhit de boter in een hete pan. Doe er de batida de coco bij en flambeer. Haal de pan vanhet vuur en voeg er het sinaasappelsap en de gembersiroop aan toe.
  • 3 Zet de pan weer op een zacht vuurtje. Snij de bananen doormidden en leg ze in de pan. Laat ze langzaam zacht worden.
  • 4 Schik de banaan op de borden, nappeer met wat saus en serveer met een bolletjes ijs. Werk af met citroenschilletjes en chocoladeschilfers. 

Geflambeerde banaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept