Warme perziken met honing en vanille-ijs

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de perziken of nectarines en snij ze in dikke partjes.
  • 2 Smelt de boter in een pannetje. Voeg de partjes nectarine of perzik toe en bak ze aan beide kanten tot ze zacht worden, maar niet uit elkaar vallen.
  • 3 Voeg de honing toe en roer voorzichtig. Doe er het sinaasappelsap bij en laat eventjes opkoken.
  • 4 Haal de pan van het vuur, roer de reepjes basilicum door de saus en verdeel het fruit over 4 mooie schaaltjes of glazen. Serveer het fruit warm, met een ijskoud bolletje vanille-ijs.

Warme perziken met honing en vanille-ijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept