2 Bestrijk 4 tongfilets met tomatentapenade. Leg er een plakje mozzarella op, verdeel er de grijze garnalen over en dek af met een tweede tongfilet. Kruid met peper en zout.
3 Verhit wat olie in een pan en bak de tongpakketjes aan beide kanten goudbruin. Leg ze dan in een ingevette ovenschaal en laat in 10 à 15 minuten gaar worden in de voorverwarmde oven van 180° C.
4 Kook intussen de bloemkool gaar in de kippenbouillon, giet af en mix met een lepel mascarpone. Kruid met peper en zout.
5 Leg de trostomaatjes (aan het takje) in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de warme oven. Maak de rucola aan met wat olijfolie, peper en zout.
6 Verdeel de vis over de borden. Werk af met een streepje bloemkoolcrème, een beetje rucola en wat trostomaatjes uit de oven.
Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen is een recept van Libelle Lekker