Frisse ravigotesaus

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de peterselie, dragon en de bieslook. Snij de sjalot fijn. Prak de eierdooiers fijn met een vork. Snij de ansjovis heel fijn. 
  • 2 Meng de eierdooiers met de ansjovis samen met de peterselie, dragon, sjalot, kappertjes en bieslook. 
  • 3 Klop de olie en azijn een minuutje, voeg er dan de andere ingrediënten aan toe en breng de saus op smaak met versgemalen peper en zout. 

Frisse ravigotesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lekkerbekjes met rösti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimicocktail
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept