Zoek
Frisse ravigotesaus
8
20 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stukken ansjovis
1 kl kappertjes
1 sjalot
2 eidooiers (hardgekookt)
2.5 el witte wijnazijn
8 el olie
2 kl dragon
1 el peterselie
1 kl bieslook
peper
zout
Bereiding
1
Hak de peterselie, dragon en de bieslook. Snij de sjalot fijn. Prak de eierdooiers fijn met een vork. Snij de ansjovis heel fijn.
2
Meng de eierdooiers met de ansjovis samen met de peterselie, dragon, sjalot, kappertjes en bieslook.
3
Klop de olie en azijn een minuutje, voeg er dan de andere ingrediënten aan toe en breng de saus op smaak met versgemalen peper en zout.
Frisse ravigotesaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Lekkerbekjes met rösti
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimicocktail
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept