Aspergesalade met varkensgebraad

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de groene asperges, schil de witte. Snij de harde onderkanten van de stengels weg. Kook de asperges apart beetgaar. Reken voor witte 8 tot 12 minuten, voor groene 6 tot 8 minuten. Laat afkoelen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in reepjes.
  • 2 Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 3 Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.
  • 4  Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.

Aspergesalade met varkensgebraad is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept