Panna cotta met rood fruit

6
120 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de room met het opengesneden vanillestokje en de suiker op zacht vuur, gedurende 10 minuten. 
  • 2 Laat ondertussen de gelatineblaadjes weken in koud water. 
  • 3 Verwijder het vanillestokje, laat even afkoelen  en roer de uitgeknepen gelatine door het mengsel. 
  • 4 Roer er vervolgens de zure room door en laat 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met rood fruit in frambozencoulis. 

Panna cotta met rood fruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept