Groentetaartjes met pompoen en broccoli

6
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, pompoen en de wortelen. Snij ze in gelijke stukken. Pluk de roosjes van de broccoli. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Rasp de kaas. Verwarm de oven voor op 210° C. 
  • 2 Kook de broccoli, de aardappelen, de pompoen en wortelen samen gaar. Laat uitlekken.
  • 3 Fruit de ui en de paprika 2 minuten in de olijfolie en doe ze bij de andere groenten. 
  • 4 Verhit de margarine in een pan en doe er de bloem bij. Roer goed tot ze goudgeel is. Voer langzaam, al roerend, de melk toe en breng aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken. Neem van het vuur af en laat een beetje afkoelen. 
  • 5 Roer er de kaas en de eidooiers door. Breng op smaak met cayennepeper (en zout). Schep er de groenten door. 
  • 6 Bestrijk zes taartvormpjes met olie. Leg er het bladerdeeg in en snij de randen bij. Verdeel er de groenten over. Zet ongeveer 30 minuten in de oven. 

Groentetaartjes met pompoen en broccoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse groentetaartjes
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebraden kippenbouten met groentetaartjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetaartjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentetaartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept