2 Borstel de champignons droog schoon. Breek de steeltjes uit de hoeden en hak ze fijn.
3 Pel de sjalot en snipper hem fijn.
4 Snipper de ham fijn.
5 Hak de tuinkruiden.
6 Vermeng de bloem met de helft van de boter.
7 Vermeng de champignonsteeltjes met de sjalot, de ham, de kaas, de tuinkruiden en de rest van de boter. Vul er de champignonhoeden mee.
8 Schik ze naast elkaar in een ovenschaal. Schenk er de wijn bij. Zet 15 minuten in het midden van de op 200 °C voorverwarmde oven. Rooster ondertussen het brood.
9 Hou de champignons warm onder aluminiumfolie. Schenk het stoofvocht in een pannetje. Zet op het vuur en bind met het bloemmengsel. 1
0 Klop de eidooier los met de room en roer die door de saus . Roe er de rest van de kaas door. Laat nog even doorwarmen( maar niet meer koken).Kruid naar smaak. 1
1 Leg op elke toast een paddenstoel. Lepel er de saus over. Werk af met een plukje groen.