Toast champignon

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Borstel de champignons droog schoon. Breek de steeltjes uit de hoeden en hak ze fijn.
  • 3 Pel de sjalot en snipper hem fijn.
  • 4 Snipper de ham fijn.
  • 5 Hak de tuinkruiden.
  • 6 Vermeng de bloem met de helft van de boter.
  • 7 Vermeng de champignonsteeltjes met de sjalot, de ham, de kaas, de tuinkruiden en de rest van de boter. Vul er de champignonhoeden mee.
  • 8 Schik ze naast elkaar in een ovenschaal. Schenk er de wijn bij. Zet 15 minuten in het midden van de op 200 °C voorverwarmde oven. Rooster ondertussen het brood.
  • 9 Hou de champignons warm onder aluminiumfolie. Schenk het stoofvocht in een pannetje. Zet op het vuur en bind met het bloemmengsel. 1
  • 0 Klop de eidooier los met de room en roer die door de saus . Roe er de rest van de kaas door. Laat nog even doorwarmen( maar niet meer koken).Kruid naar smaak. 1
  • 1 Leg op elke toast een paddenstoel. Lepel er de saus over. Werk af met een plukje groen.

Toast champignon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept