Pastaschelpen met boschampignons

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 250 g pastaschelpen beetgaar in ruim gezouten water (niet té gaar, dan durven de schelpen te breken). Roer regelmatig tegen het kleven.
  • 2 Snij 400 g champignonmengeling in stukken. Snipper de knoflook. Hak de peterselie. 
  • 3 Giet de pastaschelpen af en besprenkel met olijfolie. Bak de champignons krokant in olijfolie. Voeg de knoflook en peterselie toe. Kruid met peper en zout. 
  • 4 Blus met een borrelglaasje droge sherry, voeg 1,5 dl room toe. Laat even indikken. Schep de champignons in de schelpen en versier met een takje dragon. Serveer als hapje of als voorgerecht.

Pastaschelpen met boschampignons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastaschelpen met zeevruchten
Bekijk recept
Pastaschelpen met spinazie
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
Bekijk recept
Gevulde pasta met broccoli & geitenkaas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept