Yoghurt- mangomousse

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week 4 gelatineblaadjes in koud water. Snij de mango in blokjes. 
  • 2 Mix de  rijpe, verse mango met 50 g poedersuiker, 5 eetlepels sinaasappelsap en 2 eetlepels limoen sap. Verwarm even en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Spatel er 150 g volle yoghurt en 100 g opgeklopte room onder.
  • 3 Spoel 6 glaasjes of vormpjes met koud water en giet er de  100 ml vruchtencrème in. Zetminstens 4 uur in de koelkast. Zet de vormpjes even in een kom heet water, zo komt de mousse er makkelijker uit.
  • 4 Serveer met 1/2 passievrucht, uitgelepeld over de mousse en de andere helft plus enkele blaadjes munt of citroenmelisse als garnituur.

Yoghurt- mangomousse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Zonnige mangokwarkmousse
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept